Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


trend

2010.04.04

                                Halii!!!
Ez a menüpont a a trendről szól!!! Csajos,tinis trend...! Nézd át! :P Előszőr a hair style-ről utánna meg a ruha darabok......

Frufru:
A divatos frizurák: A mostani divat szerint a tépett,menedékest ajánlják és azt kérik is a legtöbben! Ám ez nem mindenkinél így van! pl. Ha scene vagy akkor már itt nagyobb ,ott kisebb és minnél színesebb! Az emo-nál a szembe esett haj a tuti! Ott inkább sőtétebb haj,színes tincsekkel! Ha úgy érzed,hogy a frizurádat mindenki kajagja,vagy neked nem tetszik menj a fodrászatba..... Mi adunk pár tippet! Vagy is pár frufru képet!
Na egyelőre ennyit a képekből!.... xD Remélem valamelyik megtetszett! Ja és hogy a fiúk mit mondanak a hajadról aval ne foglalkozz! xD

Akkor most jöjjön a  divat!
Nyári trend: nyáron ne vegyél fel feketét,vagy ilyesmi színeket! Esetleg,ha diszkó vagy ilyesmi bulii..... Nyáron minnél színesebb annál jobb! xD Akár zöld,pink,lila,kék,piros,sárga és ezek....
Itt van pár kép! :)


Ezek lennének a nyári póló dívat!
A nadrágban inkáb farmer,tréning nadrág!
A frmerbe ilyankor a három negyedes jobb,mint az egészen rövid! DE már a tréning nadrágnál nem így van! Ott inkabb jobb,ha kicsit rád feszül és rővidebb! :)

A szoknya:
A szoknyába inkább mini farmer szoknya ,vagy otthonra egy lengébb szoknyát is felvehetsz nyugodtan! Egy olyan skót szoknya félehosszúba TŐK GÁZ!!!!!! xD És egy ilyan akármilyen kék,zőld vagy piros szoknya,ha kivan vágva az oldalárol másképp mondva bevágva az is nagyon jóóóó!!! :)
Na akkor ennyit a szoknya divatból! .....


Most jöjjön a téli  divat! Itt már sötétebb ruha darab kell! Fehér,fekete, sötét kék,sötét piros stb. De azért ne legyen unalmas színek! :) A sál meg az ilyen
azok inkább színesek!  kötött sál most a divat! ÉS a sál minnél színesebb! :) A kesztyű az inkább fekete bőr! Vagy akár lehet kőtőtt SZÍNES iss! DE ha kőtőtt akkor már inkább színes legyen!!
A sapíí fehérben a legszebb!!! Egy kőtőtt vagy csak egy egyszrűű!
Télen nem kell olyan kihívoan kinéznii!!! Az hadjuk meg nyárra! :P

Tavaszíí trend:
A tavaszi trend az ínkább ilyen kicsit színes! Azért nem annyira,mert a "színes világ a nyárééé" !!!! Itt pl. jól áll egy farmer cucc! Farmer dzseki,farmer nadág és egy színesebb póló! De nem muszály csak farmer stílus legyen!!! Ilyenkor pl. Jóó egy virágos póló is! :) Vagy egy csillogóó.... DE,ha nem stíimmelnek ezek az ízlésedhez akkor ,amit szoktál..... DE kőzbe nem árt az új dolog!!! :) Na akkor ezek lettek volna a tavaszi tini trend.....!!!

Őszii trend:
Az őszi divat inkább vörös, sárga,sötét zöld és ilyenek...Itt már kicsit sőtétebb, (szomorúb)... Itt is mondjuk jól áll a farmer,de a tréning nadrág iss!!! A pólóba inkább zőldes,és  az a legjobb,ha lapi,vagy ilyenek vannak rajta...!! DE,ha van egy szívárvány rajta az sem baj!!

Na sziszatok!